0
Košarka

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona Nikola Mirotic (R) Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BARSA BLISTALA NA OBE STRANE TERENA: Odlično izdanje Katalonaca pred duel sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 12.12.21 u 22:17

Mirotić ponovo fantastičan!

Ljubitelji košarke imali su priliku da uživaju u zanimljivim utakmicama koje nam je donelo 13. kolo ACB lige. Derbi ove runde odigran je danas od 18 časova i 30 minuta. Barselona je ponovo zablistala!

Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa je na lakši način od očekivanog  savladala Tenerife. Katalonci su slavili sa 60:75.

Nema sumnje da Barsa u odličnoj formi dočekuje susret sa Crvenom zvezdom. Utakmica 15. kola Evrolige na programu je u utorak, u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Nikola Mirotić je još jednom opravdao ulogu lidera ekipe. Bivši NBA as je završio utakmicu sa 18 postignutih poena, šest uhvaćenih lopti i dve asistencije. Pratio ga raspoloženi Hejs sa 14 poena i pet skokova, dok je Jokubaitis dodao devet poena.

U redovima domaćeg tima istakao se iskusni Šermadini. Reprezentativac Gruzije je ubacio 17 poena, a u statisku je upisao po jedan skok i asistenciju. Veteran je imao podršku Fitipalda. Urugvajac je postigao 10 poena, ali dva raspoložena igrača nisu bila dovoljna za pružanje ozbiljnijeg otpora ekipi Barselone.

Popularna Barsa sada zauzima 2. mesto sa jednom pobedom manje u odnosu na Real. Ekipa Tenerifa zauzima 5. poziciju, sa učinkom od osam pobeda i pet poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter