0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Sjajna ponuda i ove subote, pogledajte dobitnu kombinaciju što smo vam spremili!

Objavljeno: 11.12.21 u 11:00

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za ponedeljak sa sjajnim predlozima i TOP kvotama.

Radnički 1923 – TSC Bačka Topola

TSC već dugo ne zna za pobedu. Čak na poslednjih 9 utakmica u Superligi nisu uspeli da ostvare trijumf, a slična je situacija i kod Kragujevčana. Obe ekipe gaje sličan stil fudbala, verujemo da će bar po jedna lopta danas završiti i u jednoj i u drugoj mreži.

Predlog: GG (1.72)

Mančester siti – Vulverhempton

Velikan iz Mančester je daleko bolja ekipa od Vulverhemptona. Aktuelni prvak Engleske se nalazi u fantastičnoj seriji u Premijer ligi i nalaze se na prvom mestu, dok su ‘vukovi’ osmi su na tabeli. ‘Građani’ su izraziti favoriti i nadamo se da će opravdati tu ulogu.

Predlog: 1&3+ (1.68)

Liverpul – Aston Vila

Ako gledamo tabelu, Liverpul je izrazit favorit. Međutim, Aston Vila u poslednje vreme igra sjajno, u prošlom kolu pobedili su Lester rezultatom 2:1. Ekipi sa ‘Enfilda’ danas neće biti lako, pa zbog toga mi ‘gađamo’ golove.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.85)

Velensia – Elće

Valensija se trenutno bori za gornji deo tabele, koji im polako odmiče. Od Raja Valekana imaju 5 bodova manje, dok od Sosijedada 7 bodova manje, tako da im je pobeda u današnjoj utakmici prekopotrebna.

Predlog: 1 (1.80)

Udineze – Milan

Na poslednje četiri utakmice kod kuće Udineze je neporažen. Pred Milanom je težak zadatak, a to je da sačuva lidersku poziciju u Seriji A. Domaći tim će igrati bez nekoliko bitnih igrača, a o razlici u kvalitetu ne treba mnogo trošiti reči. Verujemo da će ‘rosoneri’ uspeti da pokupe sva tri boda na ovom gostovanju.

Predlog: 2 (2.00)

Ukupna kvota 19.24 – kvote obezbedio naš beting partner TopBet!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter