0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Vojvodina v TSC Mihajlo Banjac Novi Sad, 05.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SUPERLIGA SRBIJE: TSC konačno prekinuo seriju bez pobede, Vukić i Banjac pogađali za prvi Lazetićev trijumf!

Objavljeno: 11.12.21 u 14:56

Fudbaleri TSC-a su u sklopu 20. kola Superlige Srbije na stadionu ‘Čika Dača’ u Kragujevacu savladali Radnički 1923 sa 3:0 (1:0).

Tim sa severa zemlje je uspeo da konačno prekine seriju bez poraza, a apsolutni junak trijumfa je Stefan Vukić, koji je postigao dva gola. Prvi put je loptu u mrežu poslao u 27. minutu nakon centaršuta Stanojlovića sa levog boka. Gosti su bili konkretniji, a do kraja prvog poluvremena su dobre šanse propustili Vukić i Banjac, dok je na drugoj strani odgovor stigao preko Nemanje Tomića.

Na početku drugog dela, gosti su stigli do novog gola, pošto je u 56. minutu TSC stigao do gola, ali je poništen, a 10 minuta kasnije izglednu priliku nije iskoristio Radnički, ali se istakao Nenad Filipović. Sredina drugog dela pripala je domaćinu, koji ipak nije stigao do gola, a onda je usledila kazna u vidu pogotka Banjca u 72. mintu za 2:0. Da je sve gotovo, potvrdio je Vukić svojim drugim pogotkom na meču u 80. minutu.

Nakon ovog kola, TSC je napravio skok do trećeg mesta, ali s utakmicom više u odnosu na konkurente, dok je Radnički pretposlednji sa bodom i utakmicom više u odnosu na poslednjeplasirani Novi Pazar.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter