0
Fudbal

Ricardo Gomes (L) scores the goal near Branislav Milosevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PROLETER PAO NAKON PREOKRETA: Kolubara slavi Uroša Đuranovića! (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.21 u 19:25

Kolubara slavila protiv Proletera rezultatom 2:1 u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Ekipa koju predvodi Dejan Đurđević uspela je da dođe do pobeda na domaćem terenu nakon preokreta. Proleter je u prednost doveo Marko Vukasović, dok je golove za Kolubaru postigao Uroš Đuranović.

Proleter je ušao dobro raspoložen u meč nakon pobede protiv Metalca u prethodnom kolu,a to se i videlo po igri u prvom poluvremenu. U 20. minutu meča je Vukasović poslao loptu u šesnaesterac, na nju je krenulo više fudbalera, ali je niko nije kačio , a ona je završila u mreži Lazarevčana.

Ipak, nije dugo trajala prednost tima iz Novog sada pošto je Uroš Đuranović postigao gol  u 34. minutu nakon sjajnog centaršuta Marjanovića i doneo svojoj ekipi izjednačenje. U drugom poluvremenu je veću inicijativu imao domaćin, a to je donelo gol koji je ponovo postigao Uroš Đuranović.

Pokušao je Proleter do kraja meča da preokrene meč u svoju korist, ali je Kolubara igrala odlično u defanzivi i srušila njihov plan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter