1
Domaći fudbal

Fudbal Jelen super league season 2013-2014 Partizan v Crvena Zvezda Ranko Stojic (R) Beograd, 04.26.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

‘PARTIZAN NIJE DOBRO ORGANIZOVAN’: Bivši golman crno-belih nije štedeo reči, bez dlake na jeziku govorio o ‘večitim rivalima’!

Objavljeno: 11.12.21 u 10:14

Oba kluba sa Topčiderskog brda uspela su da u četvrtak uveče obraduju celu Srbiju.

Partizan je izborio plasman u 1/16 finala Lige konferencija, dok će Crvena zvezda na proleće igrati u 1/8 finala Lige Evrope.

Zahvaljujući novim bodovima ‘večitih rivala’, Srbija je prestigla Belgiju pa sada zauzima 11. mesto, ono koje donosi direktnog predstavnika u Ligi šampiona od sezone 2013/24 i drugog u kvalifikacijama, a više o tome pročitajte OVDE.

Poznati menadžer i bivši golman Partizana Ranko Stojić prokomentarisao je najnovije uspehe Zvezde i Partizana.

– Crvena zvezda je lokomotiva ovih godina, ona prednjači u srpskom fudbalu. Ipak, treba pohvaliti i rezultate Partizana. Crvena zvezda ima jako dobar tim ljudi, koji posvećeno rade svoj posao i posledica takvog rada je 35. pozicija na listi UEFA. Ljudi u Zvezdi su svesni da dve, tri pozicije treba da budu popunjene, ojačane u zimskom prelaznom roku – istakao je Stojić za Tanjug i potom dodao:

Moramo biti realni, Partizan nije dobro organizovan. Stanojević i Vazura se puno troše. Posao uprave je da radi sa navijačima, da animira navijače i da bude spona između navijača i fudbalera.

Na utakmici protiv Anartozisa, navijači Partizana su istakli nezadovoljstvo.

– Utakmica protiv Anortozisa je posledica paklenog rada poslednja tri meseca i siguran sam da će to izgurati do kraja. Nadamo se da će perspektiva Partizana biti dobra, ali nešto će u skorije vreme morati da se promeni – smatra Stojić.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Misliš ne finansiraju ga i narodne kase, nemaju kombinaciju sa Ceferinom oko najlakšeg žreba i pomoci sudija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter