0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

OVO JE ZA ZATVOR: Novi skandal nam dolazi iz Kragujevca, trener prvo urla a potom i udara mladu košarkašicu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.21 u 12:32

Na utakmici mlađih kategorija KK Radnički Kragujevac dogodila se jedna užasna scena.

Ono što se dogodilo na toj utakmici, zgrozilo je javnost u našoj zemlji. Naime, trener mladih košarkašica je prvo verbalno, a potom i fizički napao jednu devojčicu.

Na snimku se čuju urlici trenera, dok je držao ‘predavanje’ svojim igračicama na tajm-autu, a potom se vidi i sraman čin, koji je za svaku osudu. Jedna korisnica Tvitera je uz video snimak napisala sledeće:

Ovo je trener Bane Zečević iz KK Radnicki Kragujevac. Devojčica na koju viče i koju udara je moja bratanica. Ona ima 16 godina. Zaustavimo nasilje nad decom, molim vas – napisala je korisnica Tvitera.

Povodom ove grozne situacije, oglasio Igor Jurić, osnivač Fondacije ‘Tijana Jurić‘ koji ima jedno pitanje za navijače na koji su bili na toj utakmici.

– Zašto svi prisutni ćute i gledaju iživljavanje i zlostavljanje? Zašto niko ništa ne preduzme? Da li je ovde potrebna policija ili nevladina organizacija da reaguje? Zašto roditelji ne povuku decu sa terena? Zašto dozvoljavaju nasilje nad decom? Pitam se, zašto ćutimo – napisao je Jurić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter