0
Evropske lige

(191106) -- NAPLES, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Salzsburg's Erling Braut Halland scores his goal during the UEFA Champions League Group E match between Napoli and Salzsburg in Naples, Italy, Nov. 5, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

‘ONI IMAJU M*DA’: Dileme više nema, Rajola otkrio gde će Haland nastaviti karijeru – Mančester junajted ne dolazi u obzir!

Objavljeno: 11.12.21 u 08:21

Januarski prelazni rok će biti vrlo uzbudljiv.

Nakon fantastičnih partija i još boljih golova, Erling Haland se našao na ‘radaru’ brojnih evropskih velikana. Mnogi klubovi žele da baš u svoje redove dovedu izvrsnog napadača, koji konstantno napreduje i igra sve bolje i bolje.

Bez obzira što igra sjajno u dresu Borusije iz Dortmunda, postoji velika mogućnost da norveški golgeter spakuje kofere i promeni destinaciju.

To je otkrio i njegov agent Mino Rajola, koji je ‘isti koš’ stavio samo četiri kluba.

– Erling će napraviti idući korak u karijeri. Bajern, Real, Barselona i Mančester siti su klubovi gde može da ode – otkrio je Rajola.

Još uvek se ne zna kada će Haland otići iz nemačkog kluba.

– Transfer će doći, ovog ili idućeg leta. Velika je mogućnost da će to biti ovog leta, ali videćemo. Borusija bi mnogo više zaradila da su ga prodali prošlog leta, ali poštujem njihovu odluku da ga zadrže i usreće navijače. Imaju m*da – rekao je Rajola.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter