0
Košarka

FOTO: Screenshot/Youtube

NBA: Atlanta ne može ništa bez Bogdanovića, Pokuševski ponovo uspeo da popuni sve kolone! (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.21 u 08:47

Lejkersi su ostvarili još jednu bitnu pobedu, pošto su sinoć bili bolji od Oklahome i zaslluženo slavili rezultatom 116:95.

Pitanje pobednika se ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje, Lejkersi su tokom celog meča kontrolisali igru i imali prednost, koja je u trećoj četvrtini išla i do 29 razlike.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na terenu je proveo 17 minuta i za to vreme postigao je sedam poena, uz pet skokova, jednu asistenciju, blokadu, ukradenu i izgubljenu loptu. Igrač u redovima Lejkersa od koga su uvek mnogo očekuje, jeste Lebron Džejms.

‘Kralj’ je sinoć bio posebno raspoložen, postigao je 33 poena, uz šest asistencija, pet skokova i dve blokade. U redovima poražene ekipe istakao se Tre Men, koji je postigao 19 poena. Gidi je dodao 12, a Džildžes-Alekasnder i Dort po 11.

Košarkaši Bruklina su pobedili Atlantu rezultatom 113:105. Zbog povrede skočnog zgloba, van stroja je bio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Trej Jang je odigrao sjajan meč, ubacio 31 poena što je bilo nedovoljno za novi trijumf. Kolins se istakao sa 20 poena, a jedan manje ubacio je Uerter.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter