0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube screenshot

GORAN BOŠKOVIĆ: ‘Šta reći posle ovakve utakmice? Čestitam našim igračima, ali i Krki koje je fenomenalno igrala’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.21 u 22:53

Prvi asistent Dejana Radonjića se našao u ulozi šefa stručnog štaba!

Jedan od najzanimljivih mečeva u ovosezonskoj ABA ligi odigran je danas u Novom Mestu. Košarakaši Krke ugostili su Crvenu zvezdu u hali ‘Leon Štukelj’. Aktuelno šampion Srbije je slavio nakon velikog prokreta. Utakmica u Sloveniji završena je rezultatom 70:71 u korist srpskog predstavnika.

Domaćin je na startu odlučujuće deonice imao 18 poena prednosti, ali Zvezda je odigrala sjajno u finišu i stigla je do 10. pobede u ABA ligi. 

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Radonjić, isključen je na 6 minuta i 30 sekundi do kraja utakmice. Iskusni stručnjak je dobio dve tehničke greške u periodu od nekoliko sekudni, zbog prigovora na suđenje.

Ulogu šefa stručnog štaba do kraja utakmice obavljao je Goran Bošković.

-Šta reći posle ovakve utakmice? Bio je vrlo interesantan meč, čestitam igračima na velikom povratku od -18, ali i Krki, koja je igrala fenomenalno – istakao je Bošković i dodao:

-Bili su skoro sve vreme u vođstvu, ne bi bilo nezasluženo ni da su oni pobedili. Mislim da smo pokazali karakter, igrali smo pre dva dana Evroligu, pa je bilo teško fizički i psihički se vratiti – zaključio je pomoćni trener Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter