3
Domaći fudbal

FOTO: TV Arena Sport printscreen

AMIR BISLIMI ZA HOTSPORT: ‘Sramota je da se igra utakmica u ovakvim uslovima! Posle ovoga ni Mino Rajola ne bi prodao nekog igrača’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.21 u 22:16

Sportski direktor Proletera je razočaran uslovima za igru u Lazarevcu!

Fudbaleri Kolubare savladali su Proleter, u okviru 20. runde Superlige Srbije. Utakmica na stadionu u Lazerevcu odigrana je u katastrofalnim uslovima. Domaćin je slavio rezultatom 2:1. Loše stanje na terenu je definitivno uticalo na ishod meča.

Blato koje se nalazilo ispred gola, zaustavilo je udarac Mladenovića. Fudbaler Proletera je već savladao golmana Stanivukovića.

Povodom aktuelne situacije, za HotSport govorio je sportski direktor ekipe iz Novog Sada, Amir Bislimi. 

-Mogu samo da kažem da su danas bili skauti iz mnogih stranih timova. Sramota je da se uopšte igra utakmica u ovim uslovima i oni su šokirani uslovima u kojima se igra profesionalna liga. U loži stadiona su bili ljudi iz FSS-a, oni su videli da danas ipak može da se igra. FK Kolubara, na čelu sa upravom kluba, bila je odličan domaćin. Oni nisu krivi za ovakve stvari! Kalendar odmah treba menjati! Potrebno je da sredstva koja FSS dobija od UEFA za ulaganje u infrastrukturu, koja su pre deljena po drugarskoj liniji, uložiti u hibridne terene naredne godine.

Amir Bislimi na treningu Proletera
FOTO: HotSport

-U ovakvim uslovima je čista sreća ako bilo kog igrača prodamo. Ovo otežava funkcionisanje nas klubova koji živimo od prodaje igrača, jer nekim čudom nemamo MTS kao sponzora i lokalnu samoupravu koja finansira klub, pa jednostavno moramo da funkcionišemo od prodaje igrača. Smatram da kada bi Mino Rajola danas bio sportski direktor Proletera, ne bi uspeo da proda bilo koga – zaključio je Bislimi.

 

0
0

3 Komentara

  1. Šta on da priča Fk Proleter nema svoj teren za utakmice treniraju na ternu FK BORCA KLISA koji igra 5 ligu a omladinska škola Proletera igra kao domaćin u Zmajevu. Kolubara ima bar teren.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad otvorim hot sport i vidim naslov Amir Bislimi…dodje mi da sledece nedelje izvedem celu porodicu na proteste ispred sava centra .

    0
    0
    Odgovori
  3. Gospodin Bislimi je potpuno u pravu koji crni var u ovoj vukojebini losa infrastruktura u celoj drzavi nema dva pismena terena.Koji FSS trebali su tu bulumentu iz loza da ubace na teren i uvaljaju u blato

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter