0
Dejvis kup

Davis Cup 2016 first round Srbija v Kazahstan Viktor Troicki v Aleksandr Nadovyesov Novak Djokovic and team captain Bogdan Obradovic Beograd, 06.03.2016. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

‘MISLIM, NE ZNAM KO JE TAJ LIK’: Obradović na žestok način odgovorio Hrvatu – ovim rečima je svima zapušio usta, a posebno ovom momku!

Objavljeno: 11.12.21 u 11:50

Otkrio šta misli o svemu ovome.

Proslavljeni teniski trener, Bogdan Obradović, je prokomentarisao učinak reprezentacije Srbije na Dejvis kupu i osvrnuo se na komentar hrvatskog tenisera Borne Goje, ekskluzivno u razgovoru za Meridian sport.

On je prethodno obavljao posao selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije od 2007. do 2017. i predvodio tim do šampionske titule na turniru 2010. godine, gde je naša selekcija savladala Sjedinjene Američke Države, Hrvatsku, Češku i Francusku.

Obradović je zadovoljan nastupom Novaka Đokovića na Dejvis kupu, ali ne i drugim srpskim igračima.

– Novak je odigrao fenomenalno, što smo od njega na neki način i očekivali, možda malo bezobrazno sa naše strane jer uvek očekujemo da on pobedi, što naravno nije lako, iako mi smatramo da jeste. Mnogo je teško, a naročito za reprezentaciju – rekao je Obradović.

Dotakao se Obradović i hrvatske reprezentacije, te i celokupne situacije, kada je istakao da sigurno prolazimo Hrvatsku, a onda…

– Malo su me pogrešno shvatili mediji, misleći da je to kritika, ali to je bio najslabiji hrvatski tim ikada. Čilić je u lošoj formi, a jedino što imaju dobro je dubl tim – rekao je Obradović i dodao:

– Izvučeno je iz konteksta sve što sam rekao. Ja nisam pričao dao su oni ružni-smešni igrači, nego je smešno porediti naše tenisere koji su u top 40 i njih koji su 200 i neki. To je kod nas kao igrač koji igra Čelindžere i Fjučerse, protiv igrača koji je finalista Gren slema – istakao je Obradović.

Prokomentarisao je proslavljeni srpski trener i izjavu Borne Goje, koji nije dugo čekao da mu uzvrati.

Njegovi odgovori, mislim, ne znam ko je taj lik… Šta ja trebam da mu kažem? Ja sam jedan koji je stvorio rezultate u tenisu. Želim mu uspešnu karijeru i da uđe u 100 na svetu. Ja sam prepoznatljiv u svetu tenisa, a on ne postoji – rekao je Obradović i dodao:

– Niko nije čuo za njega, nije čula Hrvatska. Pa, ko da čuje za 200 I nekog igrača sveta, koga to interesuje? To je isto kao da kažemo ko je 150. odbojkaš sveta, koga to zanima? Ali dobro, da ne dolivamo ulje na vatru – rekao je Obradović.

Takođe, Obradović je pojasnio i svoj odnos sa sprskim teniserima.

Novinari su zloupotrebili moju izjavu posle poraza od Hrvatske, jer su napisali da sam rekao da je Viktor “us**ni” golub, a ja sam rekao umesto da smo sa terena izašli kao pobednici, kad je i Novak pobedio, mi smo izašli sa terena kao “po**ani golubovi”. Govorim svi mi, tako sam se osećao, ja sam stvorio tu reprezentaciju. Nikad nisam radio demant, pa se čak i Viktor na mene naljutio i Nole i svi živi, što to pričam, a to je izvučeno iz konteksta. Nemam razlog da “pljujem” Viktora ili Noleta…

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter