0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA REŠILA DA SE ZAHVALI NAVIJAČIMA: Delije će moći besplatno na Radnik, ali ako ispune jedan uslov!

Objavljeno: 10.12.21 u 15:08

Lep gest crveno-belih.

Fudbalski klub Crvena zvezda će, povodom plasmana u osminu finala Lige Evrope, omogućiti besplatan ulaz, uz šal, na stadion „Rajko Mitić“ na meč protiv Radnika u ovkiru 20. kola Superlige Srbije koji je zakazan za ponedeljak od 18 časova.

Zvezda je ponovo napravila sjajne rezultate u Evropi. Ovoga puta je kao prva ekipa na tabeli u grupi F prošala direktno u osminu finala drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu. Na taj način Zvezda je ostvarila najveći uspeh još od Tokija. Upravo plasman u nokaut fazu Lige Evrope jeste čestitka crveno-belih prvotimaca za godišnjicu titule šampiona sveta koju naš klub tradicionalno obeležava 8. decembra već 30 godina u nazad.

Navijači Crvene zvezde su pokazali sjajan odziv ove sezone i konstantno davali vetar u leđa igračima na terenu. Ceo stručni štab, kao i fudbaleri neprestano ističu koliko znači podrška sa tribina, koja uvek daje dodatan motiv i budi poseban naboj na terenu.

„Delije“ su pokazale sjajne reakcije i veliko oduševljenje nakon plasmana u osminu finala Lige Evrope, a upravo zbog velike vernosti i neprestane podrške, Zvezda je rešila da se zahvali navijačima besplatnim ulazom na „Marakanu“ na meč protiv Radnika iz Surdulice koji je na programu u ponedeljak od 18 časova. Iako će vreme u ponedeljak biti nešto hladnije, verujemo da će navijači doći u velikom broju i ponovo pokazati da su najbolji širom Evrope i sveta! Ono što bi trebalo napomenuti da će ulaz biti besplatan uz šal.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter