0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Crvena Zvezda v Cukaricki Nemanja Milunovic (L) Luka Stojanovic (C) and Radovan Pankov (R) Beograd, 15.12.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN NACILJAO NOVO POJAČANJE: Sprema li se povratak u Humsku – fudbaler otkrio detalje?!

Objavljeno: 10.12.21 u 19:39

Postoji mogućnost za transfer.

Nekadašnji polaznik Partizanove omladinske škole Luka Stojanović je u razgovoru za Mondo otkrio da postoji mogućnost njegovog povratka u crno-bele boje. Bivši fudbaler Čukaričkog je slobodan igrač od kada je napustio Čikago Fajer.

Ovako, iskreno, reći ću da u ovoj situaciji, sa slobodnim papirima, ja sam taj koji odlučuje gde bi trebalo da bude odlazak u sledeći klub. Tako da situacija je okej, sigurno da postoji neka mogućnost da se to desi, naravno, ukoliko Partizan tako nešto bude želeo, počeo je Stojanović i dodao:

Fudbal Super League Season 2019-2020
Crvena Zvezda v Cukaricki
Luka Stojanovic (C) celebrates after scoring a goal
Beograd, 15.12.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Više je bilo onako nešto neformalno. Svi oni su koncentrisani na prvenstvo, na utakmice, takođe imaju i dosta povreda… Mislim da ni njima nije sada vreme da pregovaraju ili traže neke igrače. Ali sigurno da će se i oni aktivirati kada se završi polusezona, tako da imamo vremena i za to.

Podsećamo, crno-beli su juče remizirali sa Anortozisom i tako obezbedili „evropsko proleće“, ali je na stadionu u Humskoj bilo malo publike, najviše zbog lošeg vremena. Ipak, Stojanoviću to nije predstavljalo problem, a otkrio je da je Partizan bodrio i protiv Novog Pazara.

Luka Stojanovic Super liga Srbije superliga Cukaricki – Vojvodina October 19. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

– Bio sam i protiv Novog Pazara. Kad god imam vremena, dođem ili sam ili s porodicom. Za sada meni sve ovo sjajno izgleda – prvi su na tabeli uz dobru prednost nad Zvezdom. Klub kao Partizan ima ambicije da pobeđuje svaku utakmicu, tako da je sjajno i što se bore za sledeću rundu posle grupne faze. Sa moje tačke gledišta je ovo fantastičan rezultat i mislim da treba da budu srećni i uz ove probleme sa rosterom, ovo je idealan scenario, uz današnju pobedu ili nerešen rezultat, zaključio je Stojanović.

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter