0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘PARNI VALJAK’ PONOVO U ŠTARK ARENI: Cedevita Olimpija će pokušati da prekine pobednički niz crno-belih, Žoc zna od koga preti najveća opasnost!

Objavljeno: 10.12.21 u 14:21

Posle važnih pobeda u Laktašima i Parizu, crno-beli se vraćaju u Štark arenu!

U jedanaestom kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan NIS će u subotu, 11.12. od 19 časova dočekati Cedevita Olimpiju.

Prodaja ulaznica za sutrašnji meč, odvija se putem servisa Ticketline, a na dan utakmice, prodaja će se od 16 časova odvijati i na blagajni sa južne strane Štark arene. KK Partizan NIS je za decu uzrasta do 12 godina omogućio besplatan ulaz na Nivo 400. Roditelji ili pratioci mogu preuzeti posebnu dečiju ulaznicu uz kupljenu kartu za Nivo 400 na prodajnim mestima Ticetline-a.

Kevin Punter (L) and Balsa Koprivica
Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 09.10.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U prvih deset prvenstvenih kola, Partizan NIS ima učinak od 9 pobeda uz jedan poraz, dok je Cedevita Olimpija ostvarila po 5 pobeda i poraza.

Pred sutrašnji duel, trener crno-belih, Željko Obradović je izjavio:

– Cedevita Olimpija je promenila ekipu u smislu da Jogi Ferel čovek koji komanduje svim onim što se dešava na terenu. Izvanredan igrač, izvanredan šuter za tri poena, plus Alen Omić na petici. Oni su iskristalisali neke stvari u njihovom rosteru i poslednju utakmicu, protiv Virtusa u Evrokupu su odigrali izvanredno. Bez obzira što su izgubili, napadački su pokazali izuzetno veliki potencijal, kao i obično, moraćem oda krenemo od naše odbrane – istakao je Obradović.

Balša Korivica pred meč sa Cedevita Olimpijom kaže:

– Imali smo priliku da igramo protiv njih u predsedoni, ali i oni i mi smo sada drugačije ekipe. Uigraniji smo, njima je par igrača otišlo, par novih je došlo tako da ćemo večeras i danas morati da uradimo dobar skauting i da izađemo sutra što jače možemo – istakao je Koprivica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter