0
Domaći fudbal

Braga - Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

‘PAPI, LIČIO SI NA MURINJA’: Nakon istorijskog uspeha, Stankovića je pozvao sin pa ga uporedio sa čuvenim stručnjakom!

Objavljeno: 10.12.21 u 12:21

Pozvao ga je sin nakon utakmice.

Veliki uspeh su sinoć napravili fudbaleri Crvene zvezde, grupnu fazu Lige Evrope su završili na najbolji mogući način. Nako remija sa Bragom, crveno-beli se nalaze na prvom mestu u grupi i na taj način su obezbedili plasman u 1/8 finala drugog fudbalskog takmičenja po kvalitetu u Evropi.

Nakon poslednjeg zvižduka glavnog arbitra, svi su krenuli prema klupi srpsko šampiona kako bi proslavili neverovatan uspeh, a oduševljenje nije mogao da sakrije trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Popularni ‘Mister’ je otkrio da ga je sin uporedio sa jednim legendarnim trenerom.

Rekao mi je Stefan (sin) moj odmah posle utakmice, ‘Papi, ličio si kao Žoze kada je trčao protiv Barse’, daleko sam ja… Trk je bio sa istim emocijama kao što je bio i Žozeov, tako da kapiram, ali imamo mi još dosta da radimo da dođemo do tog trka kao Žoze – rekao je Dejan Stanković nakon meča.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter