0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic (L) and Nemanja Gudelj Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LEGENDARNI ITALIJAN SAVETUJE MILAN: „Dovedite Jovića i Milenkovića!“

Objavljeno: 10.12.21 u 23:15

Fulvio Kolovati smatra da bi Milan trebao da kupi Luku Jovića i Nikolu Milenkovića

Milan kuburi sa zadnjom linijom otkako je Simon Kjer povređen, a Kolovati smatra da bi uprava Milana trebala da traži pojačanje, a predlaže Nikolu Milenkovića ili Luisa Felipea iz Lacija. Kjer će biti odsutan oko šest meseci, te je jasno da „Rosoneri“ moraju da traže pojačanje na toj poziciji.

„Milenković i Felipe bi bili dobra pojačanja u odbrani, a Jović napred. Jovićeva vrednost se ne može dovoditi u pitanje. Može da ima jednog napadača ispred sebe, ali ne i dva. Ibrahimović je pokazao da nije večan, a isto je i sa Žiruom. Za klub bi to bila velika finansijska žrtva, ali bi bio dobar potez jer će se boriti za titulu do kraja“, rekao je.

Jović je i ranije pominjan kao potencijalno pojačanje, ali je navodno odbio transfer jer je smatrao da će biti zamena Ibrahimoviću. Milenkoviću ugovor sa Fiorentinom ističe 2023. godine, ali se nalazi na listi želja i Totenhema.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter