0
Domaći fudbal

Nenad Krsticic Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KRSTIČIĆ BLISTA NAKON OGROMNOG PODVIGA: Zvezdi ‘džoker’ o sinoćnjoj utakmici, ističe da se baš zbog ovoga vratio na Marakanu!

Objavljeno: 10.12.21 u 14:45

Istorijski uspeh ostvarili su fudbaleri Crvene zvezde i plasirali se u osminu finala Lige Evrope.

‘Džoker’ sa klupe Nenad Krstičić istakao je da su se za meč sa Bragom (1:1) pripremali kao da je u pitanju finale.

– Zbog ovog sam se vratio u Zvezdu! Samo u ovom klubu mogu da se osete ovakve emocije. Svaka čast saigračima, stručnom štabu i naravno navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže – počeo je Krstičić i potom dodao:

– Sad ćemo da proslavimo, zaslužili smo, a onda i da se spremimo za preostale dve utakmice u prvenstvu. Pripremali smo se za ovo kao da je finale. Veliki uspeh za sve nas. Puno emocija, žara i borbe, ali smo uspeli u onom što smo želeli.

Spremni su na sve scenarije bili fudbaleri Crvene zvezde što govori o sjajnoj pripremi koju je napravio Dejan Stanković.

– Nekoliko scenarija smo imali u glavi i nismo se obazirali na rezultat u drugom meču. Išli smo na pobedu, primili gol, vratili se u utakmicu, imali šanse, pa se onda i branili, ali sve u svemu – ostvarili cilj. Idemo zvezdaši! – emotivan je bio Krstičić.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter