0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

‘FALILO JE MALO SREĆE’: Trener Anortozisa posle neuspeha u Humskoj ulici – evo šta je po njegovom mišljenju falilo za drugi gol!

Objavljeno: 10.12.21 u 09:32

Timur Kecbaja nakon neuspeha koji je njegov tim doživeo.

Fudbaleri Anortozisa završili su grupnu fazu Lige konferencija na trećem mestu, nakon sinoćnjeg remija sa Partizanom u Humskoj ulici – 1:1. Nakon utakmice, trener kiparskog tima Timur Kecbaja ističe da je ponosan na njegove igrače.

FOTO: STARSPORT

– Ponosan sam na moje igrače, da smo imali malo više sreće verovatno bismo dali i taj željeni drugi gol – rekao je Kecbaja na konferenciji za medije.

Nakon odigranog poslednjeg kola grupe B novoformiranog takmičenja, Gent je zadržao prvo mesto u grupi, dok je plasman u narednu fazu takmičenja obezbedio i beogradski Partizan, koji je sa osam osvojenih bodova ostao na drugoj poziciji u grupi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

– Najbitnije je da smo učinili naše navijače ponosnim igrom koju smo večeras pružili na terenu Partizana – rekao je trener Anotozisa i potom dodao:

– Nažalost za nas je takmičenje u Evropi završeno, nosimo lepa iskustva, ali sada moramo da se okrenemo domaćem prvenstvu.

Prvotimac kiparskog tima Lazaros Hristodulopulos nije toliko razočaran nakon neuspeha.

– Jako je važno učestvovati na ovakvom takmičenju, jako je bitno postići i cilj, ali najbitnije je da smo učestvovali – dodao je on.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter