0
Domaći fudbal

Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda-Docek navijaca Delije fans supporters Beograd, 12.10.2021. foto: Starsport.rs ©

DELIJE I IGRAČI NAPRAVILI FEŠTU: Stanković u transu, poruka je jasna: ‘Svi na Radnik!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.21 u 18:12

Fenomenalne scene na ‘Marakani’!

Crvena zvezda ostvarila je veliki uspeh.. Oni su juče gostovali ekipi portugalske Brage i remijerm (1:1) sebi obezbedili mesto u osminifinala nokaut faze Lige Evrope. Određeni broj navijača beogradskih ‘crveno-belih’ bio je juče u popularnom ‘Kamenolomu’ i pružio podršku svom klubu.

Odmah nakon velikog uspeha, navijačka grupa ‘Delije Sever’ pozvala je sve navijače, da naprave adekvatan doček fudbalerima.

‘Danas, u 16:30 naši igrači dolaze sa aerodroma na Marakanu, gde će na pomoćnom terenu odraditi trening. Ovo je prilika da pozdravimo naše junake, da pozdravimo najveći uspeh od 92. godine!

U 16 časova je skup na tribinama pomoćnog stadiona, svi na trining da pozdravimo šampione naše.’ – stojalo je u saopštenju.

Tako je i bilo, veliki broj navijača se skupio i dočekao svoje heroje!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter