2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BABOVIĆ STAO U ZAŠTITU STANOJEVIĆU: ‘Najbolji trener u poslednjih 20 godina! Ušao u društvo Tumbakovića i Osima!’ (FOTO)

Objavljeno: 10.12.21 u 18:50

Oko njega su uvek bila podeljena mišljenja!

Partizan je nakon duela sa Anortozisom i definitivno obezbedio proleće u Evropi. Nakon meča više nego ljut je bio trener Aleksandar Stanojević, zbog kako on kaže, ponašanja navijača beogradskih ‘crno-belih’. Podršku je Stanojeviću putem fejsbuka uputio nekadašnji fudbaler ‘crno-belih’Stefan Babović.

FOTO: Facebook screenshot

‘Stanojević – najbolji trener Partizana u poslednjih 20 godina, ušao u društvo Tumbakovića, Osima.. Tri bebe staviti u prvih 11 u prelomnoj utakmici za proleće u Evropi, dubok naklon. Ograničen fond igrača i pobede na svim frontovima uz prepoznatiljivu igru ‘crno-belih’, zaista moje veliko poštovanje za ovog trenera, čiji sam i ja bio igrač i imao prilike da se uverim da ovo nije palo sa neba, nego je rezultat krvavog rada. Kritikovao sam posle derbija kad se nije stalo uz Stojketa, ali moram da kažem da je ovaj Partizan lepo gledati! Bravo Partizane i čestitam pročeće u Evropi!’ – stoji u objavi Stefana Babovića.

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

 

0
0

2 Komentara

  1. E moj Baboviću, pa tebe su navijači oterali baš zbog prepoznatljive igre, Partizanu je bolje da se više ne bruka, ne zna se koja linija je gora, prosto se nadmeću, pa i publiku su oterali sa svojim pasovima, žao mi golmana, al i on je živa duša,,,,Stanojević je pametan i sam vidi da ne mogu da se sastave s loptom,,, najlakše je okriviti navijače, ali oni ne primaju 40 000 evra mesečno,,,, Uprava mora da se skloni, a Ilijev je posebna priča, titula nije najbitnija, ali nešto smrdi u državi ,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter