0
Atletika

ATLETIKA JE TO!: Postavljeni su novi standardi – za manje od 24 sata prodato 1500 ulaznica za SP Beograd22!

Objavljeno: 10.12.21 u 13:55

Kraljica ostaje kraljica, uvek postavljajući nove standarde i neprestano rušeći rekorde!

Atletika je to! Prodaja ulaznica za najveći sportski događaj na našim prostorima počela je pre dva dana (8. decembra), a za manje od 24 sata prodato je čak 1500 karata.

Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani održaće se od 18. do 20. marta 2022. godine u beogradskoj Štark Areni. Srbija i naša prestonica ugostiće preko 1000 atletičara, trenera i oficijalnih lica iz više od 150 zemalja sveta u bastionu srpskog sporta.

Najveća imena, asovi kraljice sportova sa svih strana meridijana boriće se za titulu svetskog šampiona upravo u našem gradu, a među njima biće i svetski rekorder u skoku motkom Armand Duplantis, svetska šampionka na 1500 m Sifan Hassan, bronzana sa olimpijskih igara u Tokiju na 400 m prepone Femke Bol, dvostruki olimpijski osvajač zlatne medalje i svetski rekorder u bacanju kugle Rajan Krauzer.

Zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs. Karte možete kupiti na njihovim biletarnicama: TC Ušće, Dom omladine i Bilet servis, kao i online preko sajta na sledećem linku:

– https://new.tickets.rs/tour/world_athletics_indoor_championships_59 .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter