0
Evroliga

Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA VODI GRČEVITU BORBU SA OLIMPIJAKOSOM: Crveno-beli zaostaju na poluvremenu, ali mogu do pobede! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.21 u 19:46

Biće zanimljivo u drugom poluvremenu.

Košarkaši Crvene zvezde su u 9. kolu Evrolige ugostili Olimpijakos, a rezultat na poluvremenu je 36:38. Poveli su crveno-beli na samom startu meča, pa su igru krojili, pre svega dobrom odbranom. Ipak, nije izostala reakcija gostiju koji su se vrlo brzo probudili, pogodili neke šuteve, a potom i poveli.

Ovo je susret možda i dve najjače odbrane Evrolige, čemu svedoči i mali broj poena na poluvremenu. Najefikasniji u redovima regionalnog šampiona je Nikola Kalinić sa 10 poena, dok je Luka Mitrović dodao 6. Sa druge strane, Vezenkov je ubacio 7, a bivši košarkaš Budućnosti Hasan Martin 6.

Crveno-bele nakon ovog meča, u najjačem evropskom takmičenju očekuju 2 susreta koja se igraju u Beogradu. Prvo će im u goste doći najbolja ekipa Evrolige do sada Barselona 14. decembra, dok će potom ugostiti i Bajern iz Minhena 3 dana kasnije. Takođe, Zvezda će u ABA ligi, za 2 dana odmeriti snage sa Krkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter