0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZBOG ČEGA JE CELA SRBIJA ODUŠEVLJENA KIPARSKIM NAVIJAČIMA: Čula su se skandiranja o Kosovu, a potom su crno-beli uzvratili! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.21 u 21:22

Obezbedili su proleće u Evropi.

Fudbaleri Partizana su u poslednjem kolu Lige konferencija remizirali sa Anortozisom rezultatom 1:1. Iako nisu uspeli da sačuvaju prednost koju im je doneo Marko Milovanović, crno-beli će na proleće igrati u Evropi. Izabranici Aleksandra Stanojevića su završili na drugom mesto, pa će še nadmetati sa jednim trećeplasiranim timom iz Lige Evrope.

Utakmicu u Humskoj obeležila je i slaba poseta za važnost ovog meča, ali su kiparski navijači oduševili čitavu Srbiju. Poseban trenutak koji su ljubitelji fudbala u Srbiji zapazili dogodio se kada su Kiprani zajedno sa Partizanovim navijačima pevali o Kosovu. To je izazvalo aplauze čitavog stadiona.

Mogli su crno-beli do trijumfa na ovom susretu, ali im je radost pokvario Hristodopulos u 33. minutu. Golman domaćih Popović je napravio veliku grešku, nakon koje su gosti dobili i jedanaesterac. Anortozis je uputio dug centaršut, Popović je loše procenio situaciju, krenuo je po loptu koju je promašio, ali je tom prilikom naleteo na Miloša Deletića. Sudija je opravdano pokazao na belu tačku, a gosti su ga lako realizovali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter