0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Zvezda i Partizan u fokusu, spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 09.12.21 u 11:35

Danas su na repertoaru mečevi Lige Evrope i Lige konferencija, u saradnji sa TopBet kladionicom pripremili tiket dana.

Atalanta – Viljareal

– I jedni i drugi znatno oslabljeni ulaze u ovaj meč. Obe ekipu su izuzetno efikasne, postižu golove iz utakmice u utakmicu, pa i večeras se sigurno neće štedeti. Ishod meča će odlučiti ko će završiti na drugoj poziciji u grupi.

Predlog: GG (1.68)

Real Sosijedad – PSV

– Sosijedad jednostavno mora da pobedi ukoliko želi da se plasira u 1/16 Ligu Evrope. PSV se suočio sa ozbiljnim kadrovskim problemima, pošto im je povređeno nekoliko bitnih igrača. Obe ekipe igraju napadački fudbal, tako da su golovi neizbežni.

Predlog: I1+&II1+ (1.67)

Napoli – Lester

– Sudar dve sjajne ekipe. Ovo će biti pravi ‘klasik’, i verujemo da ću ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu uživati u gledanju ovog meča. Napadači obe ekipe su raspoloženi u poslednje vreme, a mi verujemo da će tako biti i večeras.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

Braga – Crvena zvezda

– Izabranicima Dejana Stankovića jedino pobeda garantuje plasman u narednu fazu takmičenja. Neosporno je da crveno-beli poseduju kvalitet za ovo takmičenje, što su već pokazalu. ‘Mister’ je najavio ofanzivnu igru njegovog tima, a mi verujemo da njegovi momci ništa neće prepuštati slučaju već da će ići na pobedu.

Predlog: X2&0-3 (2.65)

Partizan – Anortozis

– Veoma bitan meč za ekipu iz Humske ulice, ova utakmica odlučuje o tome ko nastavlja takmičenje, a ko može ‘da spakuje kofere’. Iako je Partizanu dovoljan samo bod za prolaz, smatramo da će crno-beli grupnu fazu okončati pobedom, o razlici u kvalitetu ove dve ekipe ne treba mnogo trošiti reči.

Predlog: 1 (1.42)

Ukupna kvota 20.59 – kvote obezbedio naš beting partner TopBet!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter