0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ SPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE: Poznato je ko će predvoditi napad Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.21 u 18:15

Neočekivana odluka trenera crveno-belih!

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Portugalu, gde će od 21:00h odmeriti snage sa domaćom Bragom. Utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope odlučiće  ko i sa koje pozicije dočekuje proleće u Evropi.

Trijumf u Portugalu garantuje prvu poziciju i direktan plasman u osminu finala, bez obzira na rezultat utakmice Ludgorec – Mitjilend koja se odigrava u Bugarskoj.

Dugo se spekulisalo o tome ko će predvoditi napad crveno-belih. Prva opcija je bio El Fardu Ben, a uloga potencijalnog ‘džokera’ pripala je Milanu Pavkovu.

Richairo Juliano Zivkovic Crvena Zvezda – Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Prema saznanjima ‘Mozzart sporta‘, Stanković se odlučio za Rišaira Živkovića! Bivši mladi reprezentaivac Holandije još uvek nije opravdao epitet velikog pojačanja.

Ipak, ofanzivac je imao probleme sa povredom, a kasnije je bio zaražen Covid-19 virusom. Rišairo je nedavno postigao prvenac u crveno-belom dresu. Živković je bio precizan u delu Kupa Srbije protiv Inđije. Videćemo da li će nekada jedan od najtalentovanijih igrača na planeti uspeti da iskoristi svoju šansu i opravda ukazano poverenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter