0
Evrokupovi

Fudbal Pripreme Prijateljski mec Crvena Zvezda v Uzice Nikola Stojiljkovic Uzice,, 20.04.2018. foto: Marko Spasojevic/Starsportphoto©

NIKOLA STOJILJKOVIĆ: ‘Verujem da će obe ekipe proći dalje! Zvezda kao prva, a Braga drugoplasirana’

Objavljeno: 09.12.21 u 19:17

Iskusni napadač je nosio dres obe ekipe!

Fudbaleri Crvene zvezde će u poslednjem kolu Lige Evrope gostovati u Portugalu, gde će odmeriti snage sa Bragom. Situacija u grupi je prilično komplikovana, srpski šampion je prvi sa 10 bodova, dok Portugalci imaju 9, a Mitjiland 8. Iskusni srpski napadač i bivši igrač upravo Zvezde i Brage, Nikola Stoiljković je u razgovoru za Sport klub istakao da je sada ulog znatno veći u odnosu na prvi susret.

U odnosu na prvi meč, kada su obe ekipe igrale otvoreno, očekujem zatvoreniju i više taktičku igru. Najveći posao će biti na dva trenera, od kojih će mnogo zavisiti kako će se odvijati utakmica. Sve to je razumljivo jer je sada ulog veći nego što je bio u njihovom prvom susretu.

Fudbal-Crvena Zvezda Promocija Igraca
Nikola Stojiljkovic
Beograd, 22.06.2018.
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Po svemu što je prikazala do sada nemam sumnju da će Crvena zvezda ostati prva u grupi i kao takva se plasirati u narednu fazu takmičenja. Srpska ekipa igra standardno dobro, a ekipa Brage se u poslednjim mečevima u domaćem prvenstvu znatno poboljšala, tako da će sada izgledati drugačije nego na utakmici u Beogradu. Verujem da će obe ekipe obezbediti plasman dalje, Zvezda kao prva, a Braga kao drugoplasirana u grupi – kazao je Stojiljković u razgovoru za Sport Klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter