0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NEREŠENO JE U HUMSKOJ NA POLUVREMENU: Milovanović pogodio za vođstvo, Kiprani izjednačili sa bele tačke! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.21 u 19:32

U pitanju je meč odluke.

Fudbaleri Partizana su u poslednjem kolu Lige konferencija ugostili Anortozis u Beogradu, a u 20. minutu su i poveli sa 1:0. Svoj prvenac u Evropi postigao je mladi Marko Milovanović, koji nastavlja da oduševljava navijače. Potom je Hristodopulos u 33. minutu poravnao rezultat, pogotkom sa bele tačke.

Podsećamo, Milovanović je proteklih dana svoj debitantski pogodak postigao u Kupu protiv Dubočice, dok je sa golovima nastavio i u Superligi Srbije. Ovog puta, Jojić je uputio maestralan centaršut, Milovanović je utrčao u pravo vreme i tako glavom savladao golmana gostiju u 20. minutu.

U 33. minutu, golman domaćih Popović je napravio veliku grešku, nakon koje su gosti dobili i jedanaesterac. Anortozis je uputio dug centaršut, Popović je loše procenio situaciju, krenuo je po loptu koju je promašio, ali je tom prilikom naleteo na Miloša Deletića. Sudija je opravdano pokazao na belu tačku, a penal je realizovao Hristodopulos.

Imao je Partizan pred sam kraj poluvremena priliku da ponovo dođe do vođstva, ali je Urošević bio neprecizan.

SASTAVI:

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Menig, Pavlović, Jović – Milovanović.

ANORTOZIS (4-3-3): Cur – Hambartsumjan, Arađuri, Antonijades, Anderson – Artimatas, Joanu, Hušbauer – Deletić, Hristodulopulos, Varda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter