0
Košarka

(190904) -- FOSHAN, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia shoots the ball during the group D match between Italy and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 4, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

NBA: Klasičan primer dominacije, Jokić izborio produžetke pa sam ‘srušio’ Nju Orlenas – nova, čudesna partija srpskog asa! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.21 u 08:46

Denver je u noći za nama pobedio Nju Orleans rezultatom 120:114, a srpski as Nikola Jokić odigrao je najbolju partiju ove sezone.

Momak iz Sombora je na parketu proveo 37 minuta i za to vreme je postigao 39 poena fanstastičan procenat šuta iz igre – 17/23. Uz to, Jokić je zabeležio još 11 i isto toliko asistencija.

U poslednjem minutu utakmice, Jokić je ubacio čak pet poena, te je na taj način svom timu obezbedio produžetak. U dodatnom periodu, postigao je 11 od 15 poena svog tima i faktički sam srušio Pelikanse.

– Dobar je osećaj. Tim mi je verovato. Trener je nacrtao nekoliko akcija za mene. Lopta je ulazila i nismo se zaustavljali. Na kraju krajeva, osećam da su mi zaista verovali i vrlo mi je lako da šutiram u takvim sutiacijama – rekao je sjajni Srbin.

Srbina je pratio Vil Barton sa 20 poena (4/7 trojke) i 6 asistencija, Monte Moris je ubacio 11, a Aron Gordon i Džamajkl Grin po 10. U poraženoj ekipi istakao se Jonas Valančunas sa 27 poena i 11 skokova, dok je 19 dodao ruki Herbert Džouns uz 7 skokova.

Golden Stejt je bio bolji od Portlanda 104:94, a skromnu partiju je odigrao srpski reprezentativac Nemanja Bjelica. On je upisao 8 poena, uz 6 skokova. Vredi pomenuti da je Aleksej Pokuševski imao po tri poena i skokova u trijumfu Oklahoma Sitija nad Torontom 110:109.

ZAPARTITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter