0
Evrokupovi

head coach Aleksandar Stanojevic and Head coach Dejan Stankovic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

DOŠAO JE TAJ DAN: ‘Večite’ večeras očekuju odlučujuće ‘bitke’ u Evropi, evo gde možete da gledate utakmice Partizana i Zvezde!

Objavljeno: 09.12.21 u 10:44

Srpski klubovi večeras igraju svoj poslednji meč u okviru grupnih faza evropskih takmičenja.

I Crvena zvezda i Partizan večeras igraju izuzetno bitan meč. Ekipa sa Marakane gostuje Bragi, a meč je na programu od 21 sat.

Jedino pobeda može crveno-belima da garantuje plasman u narednu rundu Lige Evrope, a ukoliko Zvezda izgubi, završiće na trećoj poziciji u svojoj grupi i igraće u novoformiranom takmičenju, Ligi konferencija. Da bi se to desilo, mora i Midtjiland da savlada Ludogorec.

Tim iz Ljutice Bogdana je trenutno lider na tabeli sa 10 osvojenih bodova, Braga je na drugoj poziciji sa jednim bodom manje, dok je Midtjiland treći na tabeli i posle pet utakmica, ima osam bodova.

Lepa vest za navijače srpskog šampiona jeste da će dve televizije prenosi večerašnju susret, utakmicu možete da gledate na RTS 1 i Areni Sport Premium 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju kiparski Anortozis, a utakmica počinje večeras u 18:45. I ovu utakmicu možete gledati na kanalima RTS 1 i Arena Sport Premium 1.

Četa Aleksandra Stanojevića igra odlučujući meč za plasman u nokaut fazu Lige konferencija. Partizanu će odgovarati i remi, pošto će ukoliko večeras osvoji jedan bod, završiti na drugom mestu u grupi.

‘Parni valjak’ svakako ulazi u ovaj meč kao veliki favorit, u prvom meču na Kipru crno-beli su bez većih problema slavili rezultatom 0:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

ZAPARTITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter