0
Evrokupovi

FOTO: SC Braga

BRAGA DOMINANTNA, ALI I ZVEZDA PRETI: Kanga mogao da postane heroj, Borjan čuva mrežu!

Objavljeno: 09.12.21 u 21:49

Velika borba viđena je u prvom poluvremenu!

Crvena zvezda gostuje ekipi Brage u okviru poslednjeg kola grupne faze ovogodišnje Lige Evrope! Trener Dejan Stanković se odlučio na sledeći sastav:

Borjan, Dragović, Pankov, Eraković, Gobeljić, Rodić, Kanga, Srnić, Katai, Ivanić i Živković.

Na drugoj strani ekipa Brage je na teren izašla u sledećem sastavu:

Mateus, Oliveira, Silva, Lejt, Kuto, Al Musrati, Andre Horta, Galeno, Rikardo Horta, Medeiros, Oliveira.

FOTO: SC Braga

Od samog starta bilo je jasno da će Braga biti ta koja kontroliše utakmicu. Crvena zvezda izašla je u dosta niskom defanzivnom bloku, pa je domaćin lako stizao do kaznenog prostora beogradskog tima. U prvih 10 minuta, čak tri puta je Braga ugrožavala gol rivala, ali je na mestu uvek bio Milan Borjan.

Veliku šansu za Zvezdu imao je prvo Katai u 13. minutu, da bi odmah potom šutirao Kanga, ali je fantastično reagovao golman Mateus.

FOTO: SC Braga

Nakon uvodnih 15 minuta zaista velike borbe, oba tima su usporila. Viđeno je nešto veće odmeravanje snaga na sredini terena! Do kraja prvog dela susreta, Braga je nastavila da ima terensku inicijativu. Imala je Zvezda priliku u 40. minutu preko Mirka Ivanića, ali je Mateus još jednom pokazao svoj kvalitet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter