0
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO KLJUČ TRIJUMFA U PARIZU: Navijači su ga oduševili, oni su važni za ovu mladu ekipu!

Objavljeno: 08.12.21 u 23:58

Sada ih očekuje Cedevita Olimpija.

Košarkaši Partizana su bili bolji od Metropolitana rezultatom 82:89 u 6. kolu Evrokupa. Nakon ovog trijumfa, trener crno-belih Željko Obradović, istakao je da je odbrana presudila.

Presudila je odbrana, upravo ono o čemu smo pričali na poluvremenu. Dvadeset i devet nije isto što i 53, istakao je Obradović.

Potom je prokomentarisao i navijače, koji su u velikom broju ispunili halu u Parizu i tako podržali voljeni klub i na strani.

Preokrenuli smo utakmicu defanzivno. U prvom poluvremenu smo primili 53 poena, neke mnogo lako. Zato smo na drugo izašli na teren sa drugom idejom šta treba da radimo i kako da se ponašamo i zahvaljujući tome smo okrenuli utakmicu, koja je bila neizvesna do poslednjih nekoliko minuta. To raduje, jer je mlada ekipa, počeo je Obradović i dodao:

– Prezadovoljan sam jer imamo navijače i u Parizu. Gde god da odemo, sačekaju nas navijači Partizana i bodre nas. To je važno za mladu ekipu i ove igrače, zaključio je Željko Obradović.

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter