0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

VERNEROV REKORD NEDOVOLJAN ZA TRIJUMF PROTIV ZENITA: Juventus preuzima prvo mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.21 u 20:43

Savladali su ruski tim.

Fudbaleri Čelsija su u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona remizirali sa Zenitom u Sankt Peterburgu. Rezultat je bio 3:3, a zanimljivo je to da je Timo Verner oborio jedan klupski rekord.

Naime, Nemac je postigao najbrži pogodak Čelsija u Ligi šampiona, a za to mu je trebalo samo 83 sekunde. Nakon kornera se leve strane, Verner se našao na pravom mestu i tako doneo vođstvo gostima već u drugom minutu. Zenit je u meč ušao sa velikom željom, a to su pokazali u 38. minutu kada je Klaudinjo poravnao rezultat.

Već nakon 3 minuta, fudbalere Čelsija je sačekao novi šok kada je Sardar pogodio za 2:1. Izašli su gosti znatno motivisaniji u drugom poluvremenu, pa je Lukaku bio strelac za 2:2 u 62. minutu. Potom je Verner koji na asistenciju Pulišića u 85. minutu doneo prednost engleskom timu. Ipak, tu nije bio kraj iznenađenjima, jer je u poslednjim momentima meča fantastičnim pogotkom Ozdoev doneo trijumf Zenitu.

Sa druge strane, u okviru iste grupe, Juventus je minimalnim rezultatom slavio protiv Malmea. Pobednički gol postigao je Kin u 18. minutu, i upravo ova tri boda su italijanskom timu donela prvo mesto u grupi.

SVI REZULTATI:

Juventus – Malme 1:0

Zenit – Čelsi 3:3

21.00 Bajern – Barselona

21.00 Benfika – Dinamo Kijev

21.00 Atalanta – Viljareal

21.00 Mančester junajted – Jang Bojs

21.00 Salcburg – Sevilja

21.00 Volfsburg – Lil

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter