0
Ostali sportovi

FOTO: Koš za sreću/Mirjana Marković

STONI FUDBAL ZA SREĆU PONOVO U BEOGRADU: Jedna od najpoznatijih humanitarnih akcija ovog vikenda u prestonici!

Objavljeno: 08.12.21 u 15:22

Udruženje Koš za sreću po treći put organizuje humanitarni turnir u stonom fudbalu pod nazivom ‘Stoni fudbal za sreću’, u nedelju 12. decembra od 14 časova.

Turnir će biti održan u samom centru Beograda, u ‘Kafani Niš’ smeštenoj na adresi Aleksandra Glišića 2, a dobrotvorna kotizacija po ekipi iznosiće minimum 1.000 dinara, odnosno minimalno 500 po igraču. Prijave su otvorene do početka turnira, a kako je zbog sistema takmičenja broj ekipa ograničen, one se mogu izvršiti i mejlom na adresu koszasrecu@gmail.com, ili porukom na Instagram profil Koša za sreću (koszasrecu).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koš za sreću (@koszasrecu)

Sav prihod će Koš za sreću donirati socijalno ugroženim, višečlanim porodicama uz pomoć partnerskih organizacija ‘Srbi za Srbe’ i ‘Trojka iz bloka’.

Koš za sreću je najpoznatija humanitarna košarkaška utakmica na ovim prostorima, održava se već osam godina i pomogla je mnoge ugrožene porodice. Od prošlogodišnje utakmice je donirano 598.149 dinara, od one odigrane pred pandemiju kovida, 2019, 559.544 dinara, a sem mečeva bavi se i drugim dobrotvornim akcijama. Međuostalom, Koš za sreću je učestvovao u kupovini respiratora krajem marta 2020, dok je humanitarni turnir u stonom fudbalu sastavni deo ovog udruženja.

FOTO: Koš za sreću/Mirjana Marković

Stoni fudbal za sreću je i mesto susreta mnogih javnih ličnosti, a prijave su otvorene za svekoji žele da se druže na ovom turniru i nadmeću za simbolične nagrade, te imaju kolektivan pozitivan osećaj pomaganja ugroženima.

Turnir će biti održan uz poštovanje svih mera protiv širenja kovid virusa, a biće završen do 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter