0
Košarka

Bogdan Bogdanovic i Nemanja Bjelica kosarka Srbija - Finska prijateljska friendly basketball match between Serbia and Finland, as part of preparation for FIBA Basketball World Cup 2019 in China in Zrenjanin, Serbia on Aug. 7, 2019. Serbia won 95-75. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SRBIN JE VREDAN ČAK I KADA JE POVREĐEN: Mekmilan otkrio Bogdanovićev status! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.21 u 21:05

Polako se vraća.

Srpski reprezentativac i košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović, već nekoliko dana van parketa zbog povrede skočnog zgloba. Druga četvrtina protiv Njujorka bila je kobna za bivšeg košarkaša Partizana, a nakon tog susreta iz Atlante su istakli da će Bogdan biti van terena barem 2 nedelje.

Poznata američka novinarka Sara Spenser je otkrila nove detalje oko oporavka srpskog košarkaša. Stvari definitivno idu na bolje, Bogdanović je kako možemo videti u priloženom snimku, počeo da trenira, ali još uvek ne može da se oslanja na povređenu nogu. To je potvrdio i trener Hoksa Nejt Mekmilan.

Još uvek ne može da skače, ali može da se oslanja na tu nogu. Glavna stvar je da može da šutira i za sada dosta radi na tome, istakao je Mekmilan.

Bogdan Bogdanović je od starta sezone odigrao 20 utakmica za Hokse. Srbin prosečno na terenu provodi oko 28 minuta i beleži 12 poena, uz 3.7 skokova i 2.5 asistencije.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter