0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

SNEG U BERGAMU ODLOŽIO UTAKMICU LIGE ŠAMPIONA: Evo novog termina, navijači i nisu baš oduševljeni! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.21 u 22:06

Nije bilo drugog rešenja.

Utakmica poslednjeg kola grupe F u ovogodišnjoj Ligi šampiona između Atalante i Viljareala, odložena je zbog snega. Neverovatna mećava pogodila je Bergamo, a sneg je napadao dovoljno da meč nie mogao da počne u 21 čas.

Nakon 20 minuta razmatranja, odlučeno je da se meč odigra sutra, što se navijačima i nije baš svidelo. Ipak, odluka je u korist fudbala, jer će ovaj susret odlučiti jednog putnika dalje. U okviru iste grupe, trenutno je poluvreme na susretu između Mančester junajteda i Jang Bojsa, a rezultat je 1:1.

Što se tiče ostalih mečeva, Bajern je opravdao najave i izašao u najjačem mogućem sastavu, pa već nakon 45 mintua vodi sa 2:0 protiv Barselone golovima Milera i Sanea. Sa druge strane, takođe u grupi E, Benfika je na poluvremenu stigla do identične prednosti protiv Dinama iz Kijeva. U slučaju da ovakvi ishodi ostanu do kraja meča, Bajern i Benfika će direktno u narednu fazu, dok će Barselona takmičenje nastaviti u LE.

U grupi G, Salcburg i Sevilja su prvo poluvreme završili bez golova, dok Lil vodi protiv Volfsburga sa 0:1. U slučaju da se ovako završe pomenuti susreti, dalje će Lil i Salcburg, dok će Sevilja u Ligu Evrope.

 

SVI REZULTATI:

Juventus – Malme 1:0

Zenit – Čelsi 3:3

21.00 Bajern – Barselona 2:0

21.00 Benfika – Dinamo Kijev 2:0

21.00 Atalanta – Viljareal ODLOŽENO

21.00 Mančester junajted – Jang Bojs 1:1

21.00 Salcburg – Sevilja 0:0

21.00 Volfsburg – Lil 0:1

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter