0
Evrokup

from left Rade Zagorac Alen Smailagic Gregor Glas Balsa Koprivica Nemanja Dangubic Uros Trifunovic and grobari navijaci fans supporters flags zastave Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POLUVREME U FRANCUSKOJ: Partizan loše počeo pa se probudio, Panter nezaustavljiv! Navijači žele centra! (TVITOVI)

Objavljeno: 08.12.21 u 21:27

Biće neizvesno.

Košarkaši Partizana trenutno se nalaze u Francuskoj gde gostuju ekipi Metropolitana u okviru 6. kola Evrokupa. Rezultat na poluvremenu je 53:50, a crno-beli su posle lošeg starta uspeli da se povrate u meč i da stignu do vođstva.

Najzaslužniji za to je duo koji je na leto stigao iz Milana PanterLedej. nekadašnji košarkaš Zvezde je u prvom delu igre postigao 18 poena, dok je Ledej ubacio 11. Sa druge strane Hornsbi je stigao do čak 20 koševa.

U dosadašnjem toku sezone, izabranici Željka Obradovića su na 5 susreta u Evrokupu upisali 4 trijumfa. Sa druge strane, što se tiče ABA lige, crno-beli su na skoru 9/1.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter