FOTO: SAS
in ,

OBELEŽENO STO DANA DO SP 2022: Počela prodaja ulaznica za najveći sportski događaj sledeće godine!

Pripreme za najveći sportski događaj organizovan na našim prostorima uveliko su u toku.

Odbrojavanje je počelo i još samo sto dana ostalo je do početka Svetskog atletskog prvenstva u dvorani koje će se održati u beogradskoj Štark Areni od 18. do 20. marta 2022. godine.

Takođe, danas je počela i prodaja ulaznica, a zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs. Karte možete kupiti na njihovim biletarnicama: TC Ušće, Dom omladine i Bilet servis, kao i online preko sajta na sledećem linku – https://new.tickets.rs/tour/world_athletics_indoor_championships_59.

Sto dana do takmičenja obeležili smo mini događajem u centru društvenog života naše prestonice, Terazijama, ispred sata „Svet na stazi“ koji odbrojava tačno vreme do početka šampionata.

loading...

– Organizacija atletskog spektakla teče po planu i danas 100 dana pre početka SP je prilika da se još jednom zahvalimo Ministartsvu omladine i sporta Srbije i Gradu Beogradu na velikoj podršci. Zahvaljujući njima mi ćemo organizovati najveći atletski događaj u istoriji samostalne Srbije, a s obzirom da smo kupili montažno atletsko borilište, ono će po završetku takmičenja biti postavljeno u nekom od gradova u Srbiji, čime ćemo dobiti još jednu atletsku dvoranu – istakao je direktor Svetskog atletskog šampionata u dvorani Beograd 2022. Predrag Momirović.


FOTO: SAS

Zvanične maskote Svetskog prvenstva 2022. Malina – Li i Šljivan – Iv, uz sjajne muzičke note koje su odzvanjale pored najpoznatijeg sata u Beogradu, priuštiule su sjajnu zabavu i druženje svim prolaznicima dobronamernicima i ljubiteljima kraljice sportova.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SPREMA SE HAOS U PORTUGALU: Torcida iz Splita čeka ‘delije’, policija strahuje zbog mogućih nereda!?

STONI FUDBAL ZA SREĆU PONOVO U BEOGRADU: Jedna od najpoznatijih humanitarnih akcija ovog vikenda u prestonici!