1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVA PROSTORIJA NA MARAKANI: Zvezda nastavlja da unapređuje infrastrukturu na stadinonu, pogledajte kako izgleda ‘Skajboks’ u Ljutice Bogdana! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.21 u 10:21

U novoj epizodi emisije “Tema dana” imaćete priliku da vidite kako izgleda jedna potpuno nova prostorija na najvećem stadionu u Srbiji.

Crvena zvezda pored sjajnih rezultata koje ostvaruje na terenu nastavlja i da unapređuje infrastrukturu na stadionu “Rajko Mitić”.

Klub iz Ljutice Bogdana se može pohvaliti još jednom sjajnom prostorijom koja se nastavlja na ložu “Bora Kostić”, a reč je o Skajboksu. Upravo sa ovog mesta može se pratiti utakmica, a komfor u samom Skajboksu je na visokom nivou, što onima koji prate utakmice iz ove prostorije pruža dodatno zadovoljstvo i uživanje.

Prvi put utakmica iz Skajboksa je bila u mogućnosti da se prati protiv Ludogoreca, a kako izgleda ova jedinstvena prostorija na našem stadionu, šta se to sve nalazi u njoj kao i mnoge druge zanimljive detanje možete otkriti u novoj epizodi emisije “Tema dana”.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter