0
ATP

(191115) -- LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Roger Federer of Switzerland celebrates after winning the singles group match against Novak Djokovic of Serbia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NEĆETE VEROVATI KAKO FEDERER SADA IZGLEDA: „Mislim da je vreme da se penzionišeš, deko!“ (FOTO)

Objavljeno: 08.12.21 u 20:18

Vidi se da je van forme.

Ljubitelji tenisa su već neko vreme svesni da je karijera Rodžera Federera na izmaku i da se samo čeka momenat kada će to proglasiti. Jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa, poslednji nastup je imao na Vimbldonu 7. jula ove godine, kada je poražen od Hurkača sa 3:0.

Juče je na društvenim mrežama osvanula „sveža“ Federerova fotografija, na kojoj se može videti da se pomalo i ugojio. To je prokomentarisao i jedan navijač, koji nije štedeo reči na Rodžerov račun.

Sr***! Izgleda tako staro… Mislim da je vreme da se penzionišeš, deko…

Dao je Švajcarac sve od sebe protekle sezone, zabeležio je nastup i na Ausralijan openu, gde je stigao do polufinala, ali ga je tamo sačekao Novak Đoković. Što se tiče Rolan Garosa Federer je predao meč osmine finala Beretiniju, zbog povrede.

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter