0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBALERI CRVENE ZVEZDE STIGLI U PORTUGAL: Sutra je konačan ispit za crveno-bele! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.21 u 22:58

Očekuje ih meč sezone.

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Portugal, gde će se u četvrtak sastati sa ekipom Brage, u utakmici koja će odlučiti mnogo toga. Nema sumnje da je ovo najvažniji meč u dosadašnjem toku sezone, a ne sumnjamo da će crveno-beli težiti da ponove igru iz prvog susreta sa Bragom i da odnesu 3 boda u Beograd.

Situacija na tabeli je takva da upravo srpski šampion sada zauzima prvo mesto sa 10 bodova, dok je portugalski predstavnik drugi i ima bod manje. Treći je Mitjiland koji je u naletu, ima 8 bodova i u poslednjem kolu će se sastati sa poslednjeplasiranim Ludogorecom, gde će imati znatno lakši posao od Zvezde.

Utakmica između Brage i Crvene zvezde počinje u 21 čas, a prenos će biti dostupan na RTS-u, kao i na Areni Sport.

Moglo bi se reći da je ovo diplomski rad posle skoro dve godine zajedničkog napretka, dobrih utakmica i trofeja. Pokušavam da igračima objasnim da jednom utakmicom imamo šansu da uđemo u osminu finala Lige Evrope, to je kao da smo sad u šesnaestini i imamo povoljan rezultat. Onako kako spremamo utakmicu, ne želim da od starta budemo podređeni. Ako to bude trebalo, gledaćemo da svi zajedno budemo podređeni i da znamo kako da odgovorimo na njihovu ofanzivu, da imamo hrabrost više sa loptom. Tako da, kad upotpunim sve i zaokržim ciklus, jedna od najvažnijih utakmica generacije, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković pred ovaj susret.

Standings provided by SofaScore LiveScore

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter