0
Evrokupovi

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021 Partizan v Rubin Bibras Natkho Natho Antalija, 21.01.2021. foto: Starsportphoto ©

DIREKTNO IZ IZRAELA: Podrška koja će mnogo značiti crno-belima pred odlučujuću bitku – ‘Ajde završite posao’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.21 u 13:08

Sjajni Izraelac pružio je podršku svojim saigračima iz Partizana pred sutrašnju utakmicu.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević već neko vreme ne može da računa na Bibras Natha, kome je prethodnog meseca dijagnostifikovana anemija. Ovo je veliki hendikep za Partizan, s obzirom da je Natho jedan od najboljih pojedinaca u timu iz Humske ulice.

On se trenutno nalazi u Izraelu, odakle je uputio poruku podrške svojim saigračima iz kluba, koji sutra igraju odlučujući meč za plasman u narednu rundu Lige konferencija protiv Anortozisa.

Zdravo, ljudi. Kako ste? Nadam se da ste svi dobro. Hteo bih da vam poželim sreću na poslednje tri utakmice pred pauzu, da završite posao i ostvarite tri pobede. Sada kada nisam tu, vidim kako je to teško. Dao bih sve da sedim sad sa vama u svlačionici. Znam da dobro radite- igrate zajedno, držite se zajedno i radite zajedno – rekao je Natho, a potom šaljivo dodao:

Molim vas, ne dajte Vujketu (Vujačić) i Čakiju (Urošević) da postižu golove, ali nastavite sa pobedama. Nedostajete mi, vidimo se uskoro. Srećno – rekao je vezista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Podsetimo, utakmica između Partizana i Anortozisa igra se sutra od 18 časova i 45 minuta u Humskoj ulici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter