0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Luka Jovic of Serbia celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ANĆELOTI PONOVO HVALI JOVIĆA: Pred nama je veliki derbi u Španiji, Srbin će igrati ali pod jednim velikim uslovom!

Objavljeno: 08.12.21 u 09:32

Jedna od ekipa koja je već overila ‘kartu’ za nokaut fazu Lige šampiona, jeste Real Madrid.

Fudbaleri kraljevskog kluba pobedili su Inter sinoć u poslednjem kolu grupne faze najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi rezultatom 2:0.

Ono što se posebno dopalo navijačima u Srbiji, jeste da se sinoć u startnoj postavi španskog giganta našao srpski reprezentativac Luka Jović. Bez obzira što se nije upisao u strelce, Jović je imao bitnu ulogu u novoj pobedi Reala, a pohvale na njegov račun se ređaju kao na traci.

Karim Benzema se nedavno povredio, a Luka Jović je pogotkom u prošlom kolu španskog prvenstva protiv Real Sosijedada izborio mesto u prvih 11. Trener Reala je zadovoljan igrom srpskog napadača.

– Jović je igrao jako dobro, pomagajući celom timu ne samo u napadu, već i u iznošenju lopte – počeo je Karlo Anćeloti, pa se potom osvrnuo na predstojeću utakmicu protiv Atletika.

– Ako Karim (Benzema) ne bude dobro, on će igrati u derbiju. Videćemo. Takođe, Kazemiro je dobio udarac, ali ne mislim da će to biti problem – rekao je Italijanski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter