0
Košarka

Stevan Jelovac Srbija - Izrael Serbia - Israel 24.2.1019. Februar 24. 2019. Beograd, Srbija, (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TUŽNIJE OD OVOGA NE MOŽE: Njene reči kidaju dušu, bolna poruka sestre preminulog Stevana Jelovca – ‘Sada si jedan od anđela’ (FOTO)

Objavljeno: 07.12.21 u 15:32

Prekjuče je odjeknula katastrofalna vest.

Srpski košarkaš Stevan Jelovac (32) preminuo je nedelju od posledica moždanog udara. Tragična smrt mladog čoveka potresla je čitavu Srbiju.

Porodici Stevana Jelovca mnogi ljudi su uputili potresne poruke saučešća, brojni košarkaši, treneri, svi oni koji su ga poznavali i sarađivali sa njim.

Od njega putem društvenih mreža, oprostila i sestra Sara, za koju je Stevan bio posebno vezan. Ona je verovala da će se njen brat oporaviti, ali nažalost, Stevan je izgubio u najvažnijoj utakmici u životu.

– Ljubavi moja znam da si sada jedan od anđela. Volim te najviše na svetu – napisala je Sara Jelovac.

FOTO: Instagram/Screenshot

Jelovac je u Atinu stigao ovog leta, nakon jedne sezone provede u Japanu. Pre toga, nastupao je za Megu, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Ritas, Saragosu, Nižnji, Bamberg.

Za repretenaciju Srbije debitovao je sa 28 godina i ostavio je pečat u kvalifikacijama za Mundobasket 2019. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter