0
Fudbal

Nemanja Matic reprezentacija press 3.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

TUGA U PORODICI SRPSKOG FUDBALERA: Nemanja Matić ostao bez čoveka kog je mnogo voleo, ovim rečima se oprostio od njega! (FOTO)

Objavljeno: 07.12.21 u 19:53

Mnogo je bio vezan za njega.

Nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Matić podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu izuzetno tužnu vest. Njegovu porodicu je zadesio veliki gubitak.

Nemanji je preminuo deda, a as Mančester junajteda je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se nalazi sa pokojnim dekom.

Počivaj u miru, deda – napisao je srpski fudbaler ispod fotografije.

FOTO: Instagram/Screenshot

Iako godinama unazad Matić dominira u inostranom fudbalu, vrlo dobro je poznato koliko je on vezan za svoj rodni kraj, porodicu i klub u kojem je ponikao.

– Odrastao sam u malom mestu, nekih 60 kilometara od Beograda. Obećao sam da ću kad završim profesionalnu karijeru još godinu ili dve provesti igrajući za Jedinstvo iz Uba. Igraću štopera u dresu omiljenog kluba – rekao je svojevremeno fudbaler Mančester junajteda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter