FOTO – MEGAPROMOTION.RS
in , ,

SEDMOSTRUKI SVETSKI PRVAK PONOVO NA TRENINGU: Konovalov je ‘gladan’ novih titula, otkrio je kakvi su mu planovi! (VIDEO)

Nakon povratka iz Lido di Jesola sa svetskog prvenstva u kik boksu i sedme svetske medalje koju je doneo u Srbiju, Aca Konovalov spreman je za nove titule.

Ovaj momak je 14 godina na krovu sveta. Iza sebe nosi sedam svetskih medalja u pet težinskih kategorija, sa samo šest poraza u celokupnoj karijeri vratio se svojim treninzima i nedeljnoj rutini.

Za ekipu DIREKTA, Konovalov kaže da je spreman za još jednu amatersku titulu, ali i da planira da se okrene profesionalnim vodama.

– Za mene je amaterski kik boks, mnogo teži nego mnogi profesionalni mečevi koje sam imao u karijeri. Na samo jednom amaterskom svetskom prvenstvu, vi konstantno morate da držite kilažu i to po nedelju dana i da iz meča u meč ulazite sa povredama – kaže Konovalov.

loading...

On dodaje, da se u jednoj kategoriji na amaterskom prvenstvu prijavi između 20 i 30 najboljih takmičara u toj kategoriji, te i da su se veliki profesionalni šampioni poput Antonia Plazibata, jednog od najboljih teškaša sveta, takmičili upravo na WAKO amaterskim svetskim prvenstvima.

– U budućnosti planiram da se okrenem i profesionalnim vodama. Ne znam šta će tačno biti sledeće, sigurno bih išao na još jednu svetsku amatersku titulu, ali nakon toga bih voleo bih da se pokažem i u nekoj velikoj profesionalnoj organizaciji poput Glorija – zaključuje Konovalov.

Ekipa emisije DIREKT, posetila ga je na treningu i uradila prvi ekskluzivan intervju o njegovoj životnoj priči u svetu borenja, ali i mnogim drugim detaljima koje niste znali.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘ŽELIM DA U SVAKOJ UTAKMICI IZGLEDAMO OVAKO’: Saša Ilić smatra da su belo-crni na pravom putu, meč protiv Kolubare je model kako Čuka treba da izgleda!

BUDUĆNOST SE NIKADA NE PREDAJE: Uprkos svim problemima, Džikić optimističan pred novi izazov u Evrokupu! (VIDEO)