0
Ostali sportovi

Uros Bregar Kristina Liscevic i Jovana Stoiljkovic Handball match Serbia - Slovakia, Srbija - Slovacka Belgrade, Serbia on April 21, 2021. 21.4.2021. April 21. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PRVI PORAZ SRBIJE NA SVETSKOM PRVENSTVU: Ruskinje obezbedile prvo mesto!

Objavljeno: 07.12.21 u 22:17

Poznati su rivali u narednoj fazi takmičenja!

Ženska rukometna reprezentacija Rusije ostvarila je treći trijumf na isto toliko odigranih utakmica u grupnoj fazi Svetskog prvenstva. Ruskinje su savladale Srbiju rezultatom 32:22.

Izabranice Uroša Bregara su doživele prvi poraz, nakon pobeda protiv Poljske i Kameruna. Srpske rukometašice nisu imale snage da se suprotstave favorizovanom rivalu. Selektor Bregar od 10. minutu nije mogao da računa na Mariju Petrović koja je dobila crveni karton.

Naše dame su već obezbedile plasman u narednu rundu takmičenja. Svi mečevi su odigrani pa je poznat sastav grupe u kojoj će Srbija nasupati. U njoj će igrati Francuska, Slovenija, Crna Gora, Rusija i Poljska. Srbija će odmeriti snage sa ekipama koje su prethodno nastupale u grupi A.

Najbolja igračica u redovima pobedničke ekipe bila je Managarova. Julija je postigla čak sedam pogodaka. Iskusna igračica je šutirala 7/7 iz igre. Managarovu je pratila Skorobogačenko sa četiri gola.

Jovana Stoiljković i Tamara Radojević su postigle po četiri pogotka za našu selekciju. Nataša Lovrić je tri puta bila precizna.

Srbija će prvi meč igrati protiv selekcije Crne Gore, a Rusija će na startu druge faze odmeriti snage sa Slovenijom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter