0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: ‘Parni valjak’ u Parizu bez jednog od najboljih košarkaša! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.21 u 13:05

Nastavlja se Evrokup.

Nakon pauze usled FIBA kvalifikacionih „prozora“ za odlazak na Svetsko prvenstvo, crno-beli će svoje takmičenje u grupi A nastaviti duelom protiv Metropolitansa u Parizu. Utakmica se igra u sredu, 8. decembra od 20:30 uz direktan prenos na TV Sport Klub.

Crno-beli su jutros krenuli na put, a dan ranije, na otvorenom treningu za predstavnike medija, krilni centar Partizana NIS, Zek Ledej je izjavio:

– Oni su dobar tim sa dobrim igračima. Idemo u Pariz da pratimo plan našeg trenera, odigramo čvrsto i borimo se za pobedu. Tokom pauze smo se malo odmorili, ali sada smo se vratili u salu sa željom da u sezoni ostvarimo naše ambicije. Nastavljamo da vredno radimo – poručio je Ledej.

Trener Partizana NIS, Željko Obradović je pred sutrašnji meč izjavio:

– Vodi ih izvanredan trener Vensan Kole i činjenica je da su oni prvi u francuskom prvenstvu, igrali su protiv evroligaških ekipa Asvela i Monaka i da su ih pobedili. Igraju veoma dobro, imaju organizovanu igru u svakom pogledu. Igraju dosta u tranziciji, imaju linije trčanja koje su iznaredne i to koriste na svakoj utakmici i dalju mnogo lakih poena. Ključ utakmice za nas, ako želimo da igramo dobar meč, jeste da sprečimo njihov kontranapad i igru u tranzciji. Da ne dozvolimo njihovim glavnim igračima da dolaze u lake situacije za šut. Imaju dosta akcija za šutere, igraju strpljivo i pametno. Mislim da treba da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo da imamo bilo kakvu šansu da pobedimo – istakao je Obradović i dodao da u timu, zbog lakše povrede neće biti Rodion Kuruc.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter