0
Košarka

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NEDOVIĆ SE PONOVO POVREDIO! SRBIN JE LJUT NA PROTIVNIKA: ‘Samo od*ebi odatle! Već si zakasnio’ (FOTO)

Objavljeno: 07.12.21 u 23:51

Grčki velikan je ostvario novi trijumf u domaćem šampionatu!

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Lavrio, u okviru 9. kola nacionalnog prvenstva Grčke. Zeleni su slavili sa 102:83. Slavni klub iz Grčke je ostvario sedmu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu.

Ipak, trijumf je ostao u senci povrede Nemanje Nedovića. Reprezentativac Srbije je iskrenuo skočni zglob na 6:43 do kraja meča.  Nedović je doskočio na stopalo Geromihalosa i tako se povredio. Srbin je odmah napustio teren. Nemanja je pre povrede postigao 15 poena.

Šef stručnog štaba Panatinaikosa, Dimitris Priftis, rekao je po završetku meča da će Nedović u sredu ići na detaljne preglede, ali da povreda definitvno nije lakše prirode.

FOTO: Twitter screenshot

-Upravo sam video snimak. Ako kasniš i dolaziš sa strane šuteru, nema šta da mu ulaziš u telo – samo od.ebi odatle jer si već zakasnio i ne možeš mnogo toga da uradiš. Ne zanima me ko je odbrambeni igrač niti koliko godina ima, to se ne radi. Da, može da se desi, ali može i da se ne desi, treba da se ne desi. Kraj priče – napisao je Nedović na Tviteru.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter