4
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

MUSTAFA SE VRAĆA U LJUTICE BOGDANA: Na Marakani spremili ‘januarsku bombu’ – Zvezda će biti još jača!

Objavljeno: 07.12.21 u 18:35

Hoće li napokon dobiti šansu?

Ekipa sa Marakane ‘naciljala’ je još jedno pojačanje. Ukoliko je verovati medijima u Gani, Ibrahim Mustafa (21) će u januarskom prelaznom roku stići u Ljutice Bogdana.

Mladi Afrikanac je pre godine došao u glavni grad Srbije, tada ga je Zvezda dovela iz kluba Eur Afrika iz Gane. Odmah je potom bio priključen omladincima, ali tadašnji trener Slavoljub Đorđević mu nije davao šansu da zaigra. Narednih nekoliko nedelja je proveo u Grafičaru, ali je sezona prekinuta zbog pandemije izazvane korona virusom.

FOTO: FK Crvena zvezda

Na leto 2020. godine mladog ofanzivnog vezistu je angažovao tadašnji superligaš Zlatibor, u čijem je dresu zabeležio svega pet nastuša, pa je ta pozajmica završena na polusezoni. Prethodne zime je pozajmljen drugoligašu Radničkom iz Sremske Mitrovice i taj potez je konačno dao rezultat. U drugom delu prošle sezone se izborio za mesto u timu, nekoliko je puta zatresao protivničku mrežu, da bi potom igrao fantastično u ovoj sezoni Prve lige Srbije.

Na 19 mečeva, on je postigao sedam golova i upisao pet asistencija. Prvi je strelac tima, i pokazao je da će na njega moći da se računa.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter