0
FIBA Liga šampiona

Marko Josilo ABA Liga, Crvena Zvezda - Igokea Belgrade, Serbia 11.4.2021. April 11. 2021. Beograd, Srbija foto: Djordje Kostic / STARSPORT

IGOKEA SAVLADALA NIMBURK I NASTAVILA BORBU ZA TOP 16: Jošilo predvodio ekipu do važnog trijumfa!

Objavljeno: 07.12.21 u 21:48

Odlično izdanje izabranika Dragana Bajića!

Košarkaši Igokee ostvarili su drugu pobedu u grupnoj fazi FIBA Lige šampiona. Ekipa iz Laktaša savladala je Nimburk rezultatom 76:69.

Izabranici Dragana Bajića se trenutno nalaze na 2. poziciji. Sistem takmičenja se promenio od starta ove sezone. Prvoplasirane ekipe iz osam grupa obezbiće direktan plasman u TOP 16 fazu, dok će se drugoplasirani i trećeplasirani timovi preko baraža boriti za nastavak takmičenja.

Publika je do treće četvrtine posmatrala prilično izjednačen odnos snaga na terenu. Sve do tog momenta mogla se očekivati velika borba za trijumf i neizvesna završnica u Laktašima, a onda je usledila fenomenalna igra domaće ekipe.  Igokea je u trećoj deonici slavila sa 23:8 i tako prelomila utakmicu u svoju korist.

Igose je do trijumfa predvodio sjajni Jošilo. Marko je meč završio sa 14 postignutih poena, pet uhvaćenih lopti i pet asistencija. Pratio ga je reprezentativac Srbije, Aleksa Radanov. Bivši igrač Crvene zvezde je dodao 12 poena, šest skokova i dva uspešna dodavanja. Starks je takođe postigao 12, a Robinson je ubacio 11 poena.

U redovima tima iz Češke istakao se Harding sa 22 postignuta poena. Pratio ga je Rivers sa 17 poena, tri skoka i dve asistencije.

Igokea naredni meč igra 23. decembra u Solunu, a protivnik je grčki PAOK. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter